The Czech Republic, Prague
The Senses
BACHELORETTE PARTY

Production by Katie KošútováAki Votrubová
Location The Senses / Unicorn crown and flowers by Mat Flowers / Unicorn Cake pops by PunkRockCakes / Catering by The Senses + Špejle / Ring by 27JEWELRY / Outfit by French Connection + Reserved + Topshop / Make-Up by Martina Knížová / Hair by Míra Kozák / Nails by The Nail Shop

Když jsem přemýšlela, jakou bych si přála mít párty pro budoucí nevěstu*, bylo jasné, že to bude úplný opak toho, co jste tady (a možná i všude jinde na netu) zatím viděly(i?).

Přála jsem si holčičí dýcháneks jednorožci, pastelovými tóny, proseccem, plný flitrů a třpytek, s originální holčičí zábavou – žádné pobíhání po Praze v tutu sukýnkách a korunce z hračkářství. Prostě originální rozlučku se svobodou! Takhle nějak znělo moje přání, které mi na 1000% splnila Katie a Aki (<3)! A také všechny mé kamarádky z různých etap mého života, které si udělaly čas a dojely za námi do Prahy do The Senses, těch nejkrásnějších pražských prostorů, které jsem si mohla přát – velké díky za to patří Andree a Martině!

Důležité pro mě bylo zachovat moment překvapení pro nevěstu. Takže i když jsem si vybrala The Senses a jednorožčí/unicorní téma sama, dál jsem do toho nekecala a nechala to celé na holkách. A udělala jsem dobře <3 Čekal na mě vkusně vyzdobený prostor** pastelovýma a mramorovýma balónkama, květinama a svíčkama, který dýchal a nechal vyniknout nádhernému interiéru, který má The Senses zmáknutý na jedničku, cool playlist #BarbBrideToBe od Katie na míru, jednorožčí čelenka z živých květin, Pimp your Prosecco stanice <3 plná barevných a čokoládových posypků, čerstvého ovoce a ovocných sirupů, díky kterým prosecco získalo tu správnou unicorní barvičku :D. Dále pak melounová pizza (miluju meloun!), slané tyčinky máčené v jahodové polevě, pastelově růžová cukrová vata, pralinky, nejroztomilejší jednorožčí Cake pops, popcorn nebo skvělé kanapky, které pro nás zařidil The Senses tým a zrovna z bistra Špejle, jehož koncept jsme si s Hančou, Pólíkem a Jirkou zrovna nedávno oblíbili. Nevím, jestli jsem to před Adreou nebo Martinou zmínila a ony si to zapamatovaly, každopádně velký palec nahoru, dámy <3

Připravila jsem si i dárečky pro holky plné voňavých bathboms z LUSH (mrkněte, jak je Unicorn Horn boží!!!) nebo nejzářivějších rtěnek od Benefitu. Sama jsem i pár dalších dostala, což jsem absolutně nečekala <3 Káva už je „na páce“, ručně malovaný obraz jednorožce v kuchyni a hrníček se stal mým nejoblíbenějším!

A co že jsme celý den dělaly? Pily prosecco, vzpomínaly, smály se mým starým fotkám a evoluci, kterou jsem prošla, pily víc a víc prosecca, fotily se s balónkama před The Senses a vůbec – prostě skvěle jsme se bavily. Až tak, že jsem nechala foťák v batůžku a cvakla si jen pár záběrů na iPhone a dala do stories. Bylo to EPICKÝ! Díky moc! <3

*Moc se mi nelíbí označení rozlučka se svobodou, protože pro mě to je spíš o tom, že vzpomínáme, co všechno jsem s holkama zažila a oslavujeme, že s Pólíkem budeme spolu.

**Protože The Senses je nádherný prostor sám o sobě – vysoké stropy, velká okna, nádherné světlé místnosti, pohodlná křesílka a gaučíky, mramorové stolečky, kožešiny nebo úžasný vestavěný krb.