The Czech Republic, Šumava
PRE WEDDING

Photos by Teru Menclová

 

Video by JÄGR Production & Martin Beránek / Production by Yes&Yes / Make-up by Renata Králová – Yes&Yes / Hair by Michaela Drbohlavová – HAIRBORN / Ring by 27JEWELRY / Hats by TONAK / Car by TOYOTA

Každý nám říkal, že svatbu je dobré začít řešit alespoň rok dopředu. Nikdy jsme to na sobě nedali znát, ale když jsme pak byli sami, seděli na gauči s vínem a sýrovým prkýnkem, vždycky jsme se tomu smáli.. A pustili si Kdo Přežije (33 sérii, pak 22 a aktuálně 23). No, věřte, že s prvním březnem nás smích přešel. Věděli jsme totiž přesně co chceme. Nápady by nám vydaly dokonce na 3 svatby… Stejně tak moje nástěnka na Pinterestu! (Hahaha.)

Ale pořádně jsme neměli vybraný catering a pořešený servis, finalizovaný sweet bar, květiny, vyrobenou dekoraci a vlastně pořádně ani set-up hostiny! #lol Čeká nás také ruční práce na pozvánkách (v řádech hodin), koordinace rodiny, přemlouvání, jestli budou chtít přespat nebo pojedou v 8 večer domů. Boj o to, že svíčková prostě nebude. Jaké budou moje šaty? A co si vezme Pólík? Probírání se odkazy na ASOSu, které mi posílá moje ségra. Nebo Katie. Aki naštěstí šaty už má – z Varšavy. Mezitím nás nakreslila Pólíkova ségra podle fotky od Teru.

Hlavně, že jsme přesně věděli, jaký bude náš zimní výlet na Šumavu, v rámci kterého vznikne předsvatební foto session a video. A že si chceme chci půjčit to největší (a naprosto epický a boží, heh!) auto, které existuje – Toyota Hilux. (Pól: „Až budeš mít zase nápad na zapůjčení největšího auta světa a já s ním budu muset kličkovat po Praze a hledat parkování, tak mi předem řekni, jo?) Že chceme sehnat opravdový offline skládací mapy, buzolu, že Pólík nabrousí kapesní švýcarák, co má po taťkovi. Že nasadíme naše Tonaky, Terezky šálu, Barbour voskovanou bundu a Nike nepromokavou parku. Že nutně musím vytáhnout rukavice od Ártyho. Že vykydneme 2 hodiny na Smažáku v Železné Rudě, po kterém nám bude při prudkém stoupání po sjezdovce plné lyžařů šoufl. Že se při tom výstupu budu po antibiotikách asi lehce potit a že ty epický vlny od Míši z Harborn mi po pokoření vrcholu totálně spadnou. Že Pól potáhne sáňky, sekyru a dřevo –  i tam, kde není sníh. Že zapomeneme na gumičky a v Klatovech seženeme epesní mini gumičky v odstínech červené-oranžové-bílé balené v průhledné plastikové pánvičce s poklicí. #highlightdne A že si ten buřt prostě opeču, i kdyby se měl smažit jenom na Pepu!

Byl to skvělej den a velkou zásluhu na tom má parta, která byla s náma. Vyberte si na svou svatbu podobně.. získá to úplně jiný rozměr.

Díky moc <3 Máme vás FAKT rádi!

our adventure continues
follow #polabarb