Pamatujete na ty chvíle, kdy jste si v jednom z mnoha stánků na pouti koupili za 5 korun štěstí v papírovém pytlíku a doufali jste, že tam bude zlatý prstýnek s barevným kamínkem? A jaké bylo vaše štěstí, když tam opravdu byl a vy jste ho pak nosily jako hrdé princezny na ruce a každou chvilku na něj koukali s širokým úsměvem od ucha k uchu.

Přesně takhle se cítím, když mám na sobě svůj zásnubní prstýnek. Pólík věděl o tom, že miluji šperky od Lenky Šváchové, která tvoří pod značkou 27JEWELRY. Několik skleněných kousků už doma mám a moc ráda je nosím. Nesčetněkrát jsem také obdivovala kolekci Drip. Na jednom z mnoha jarních focení dokonce přímo osobně před Lenkou, takže když se pak s Pólíkem potkala osobně, věřím, že věděla… Kdybych byla straka, kradla bych jenom růžové zlato. A broušený přírodní smaragd? Nezastírám, že se v mém vkusu lehce promítá i sběratelství mého táty a nostalgie z dětství… A Pól ví, že miluju zelenou.

Když se podíváte na snubní nebo zásnubní prstýnek mamky či babičky, pravděpodobně na nich najdete datum nebo jméno jejich milého. Ten můj se ale pyšní otiskem Pólova prstu a musím říct, že tenhle malinkatý detail na něm zbožňuji úplně nejvíc <3

O nejkrásnějším prstýnku

O nejkrásnějším prstýnku