The Czech Republic, Srbsko
Let’s experience our wedding venue again! This time just for ourselves…

Photos by Barbora Bistiak
Dress by Denisa Dovala / Flowers by Mat Flowers / Rings by 27JEWELRY / Make-Up & Hairstyle by Alena Vondrušková / Hair color+cut by  Hairborn / Nails by The Nail Shop / Veil by Yes&Yes

Pár měsíců před naším 2. výročím svatby jsem u nás doma nadhodila, že bychom si náš den mohli zopakovat. Tentokrát ale v intimnější podobě – tedy ve společnosti nás dvou a někoho, kdo to pro nás dokáže z povzdálí nenuceně a přirozeně zachytit. Pólík se zatvářil. A já dodala, že bych to ráda provedla i ve svatebních šatech a… Pólik se zatvářil podruhé. Ale nakonec kývnul. Mě miluje a na Báru nedá dopustit.

Ja si prostě ještě jednou přála pořádně objevit ten náš lom a běhat tam v mých princeznovkých šatech, které mi s láskou spíchla má milovaná Denisa Dovala.

Následují přípravy. První termín nezvládneme. Druhý také ne. Na potřetí už to musí vyjít. Nehty mám! (Jako minule, od Zuzanky z The Nail Shop.) Přivážím květiny z Mat Flowers po 2 hodinové okružní jízdě MHD Prahou (spletla jsem si směr). Závoj od holek z Yes & Yes vyzvednut. Dopoledne u Alenky a její princezny plný líčení a našlehaného mléka. Liberec – Praha stojí. Pólík přichází. Mění si jeany a konečně po 17:10 vyrážíme.

Ale jako by s lomem Chlum u Srbska byla svázána nějaká kletba zpoždění. Nemožnost dopravit se na místo včas :D

Navigace hlásí dojezd v 18:00. Slunce zapadá v 19:08. My ale vjíždíme do zácpy. Čas příjezdu se prodlužuje a čas do západu slunce se rychlosti blesku krátí.

Ale my se tomu už smějeme. Všechny 3 nás pojí tolik společných vtipných historek, až se smíchem rozhodujeme, že tohle prostě bude další z nich…

A tak se z vysněného pomalého odpoledne v lomu Chlum u Srbska stává 15 minutový kreativní maraton plný smíchu a cvakání a experimentování – s bleskem, bez blesku, ostře, neostře,… Pojďme si to udělat zase nezapomenutelné.

A tak tam tak s Pólíkem stojíme a říkáme si… „NE…“. Takové to naše, podivující dobře myšlené a vtipné NE… A přitom vlastně myslíme to největší ANO. Ještě vetší než jsme si před dvěma lety na tom stejném místě slíbili.

Jsem zvědavá, co si pro nás lom Chlum přichystá příště… :) A jak budou vypadat rukávy u mých šatů… :D

Poslední zastávka? McDonald’s na dálnici.

Baru, jsme rádi, že tě v našem dobrodružství máme a – ŘÍKÁME obrovský ANO dalším společným výpravám a zážitkům! :) To příští bude asi tvůj web… :D

LOL :D <3