… „with“ your loved ones each week of a year

Letos budou kalendáře i v naší rodině!

Kdo nás zná, ví, že Google Calendar je u nás na denním pořádku. Těch aktivit a povinností je tolik, že hlava prostě nestačí… :) Znáte to…

Přemýšlíme ale, že částečný návrat ke klasickým papírovým kalendářům by nám mohl rok 2024 ještě o chlup více zpřehlednit. Mrkli jsme se tedy na nabídku fotokalendářů kvalitnifotky.cz, se kterými poslední rok i spolupracujeme (kód POLABARB10, mrk mrk), a hned jsme nadšeně vybrali asi 5 různých… :D :D :D A postupně Vám je v článku všechny ukážeme a třeba vyberete také… :)

Co nás při tvorbě kalendářů nadchlo?

  • Je to přesně tak „jednoduchý“ jak zrovna potřebujete. Můžete nad tvorbou trávit hodiny nebo vygenerovat hotový kalendář doslova na jedno kliknutí.
  • Do kalendáře si můžete přidat speciální dny, narozeniny, výročí, důležité každoroční akce nebo rodinné tradice, které se k danému dnu váží.
  • Na výběr je z hromady šablon, velikostí nebo závěsných řešení, ale v nabídce najdete i stolní klasiku pro všechny tradiční babičky a dědečky.

~ zadej v košíku kód „POLABARB10“ a zaplať o 10% méně ♥ ~

Moderní nástěnný kalendář

Tahle moderní minimalistická novinka byla jasná volba číslo jedna. Ať už do šablony „naházíte“ rodinné fotky jako mi nebo sáhnete po krajinkách, zvířatech, digitálních ilustracích nebo obrázcích malovaných ratolestmi, v interiéru bude moderní nástěnný kalendář vypadat skvěle. Sečteno podtrženo – designovka, která nadchne každou moderní duši a potěší oko každého estéta.

Moderní nástěnný kalendář ➝ tudy

Rodinný nástěnný kalendář

Mít doma na jednom místě všechno, co se děje a nemuset pořád hledat mobil? Ano, prosím! :) V roce 2024 zkusíme měsíční rodinné plánování. Nástěnný kalendář kromě našich nejmilejších rodinných fotografií obsahuje i sloupec pro každého člena rodiny (až pro 5 členů), kam je možné zapsat denní agendu nebo zajímavost, která se daný den stalo – na to se těšíme moc, až budeme zapisovat Oliverova nová slůvka nebo třeba perličky, které řekne… <3

Rodinný nástěnný kalendář ➝ tudy

Měsíční nástěnný kalendář a Stolní týdenní kalendář

Tohle bude skvělý dárek pro prarodiče a praprarodiče. Krásný i praktický! Při tvorbě si do kalendáře si můžete přidat speciální dny, narozeniny, výročí, důležité každoroční akce nebo rodinné tradice, které se k danému dnu/měsíci váže. Jak si tyto dny jednou „naklikáte“, příště je už budete moci jen importovat <3 Boží! My jsme letos tuhle funkci nevyužili, protože chceme kalendář doplnit ručně spolu s milými vzkazy a vzpomínkami.

Měsíční nástěnný kalendář ➝ tudy

Stolní týdenní kalendář ➝ tudy

 

Moderní stolní kalendář

Na pracovní stůl, do kanceláře, konferenční stolek nebo poličku. Minimalistický, praktický, designový. Tenhle si odnese Pól do práce! :) Najde ho ale pod stromečkem od Ježíška, tak psssst… :))))

Moderní stolní kalendář ➝ tudy